WordPress

Bővítmények hozzáadása a wordpress weboldalhoz

A legtöbb webhely kiegészítők segítségével épül fel. Ezek a kis programok hozzáadják a webhely minden egyes funkcióját. Tehát, ha valaki például egy online áruházat akar nyitni, akkor bizonyos kiegészítőket kell telepítenie, amelyeket kifejezetten erre a célra terveztek. Egyes témák tartalmaznak bővítményeket.

WordPress

Témák és sablonok

Amikor a weboldalépítésről van szó, számos különböző lehetőség közül választhatsz. Használhatsz tartalomkezelő rendszert (CMS), például a WordPress-t, vagy választhat weboldal-építőt. Egy CMS sokoldalúbb, és nagyobb ellenőrzést biztosít a webhelyed felett, de nehezebb is lehet a használata. Egy weboldal-építő könnyebben használható, de korlátozottabbak a weboldalával kapcsolatos lehetőségei.

Keresőbarát URL készítése excel-ben

Az UNAS esetében igaz, hogy a termék feltöltés vagy új termék létrehozása során automatikusan elkészíti a keresőbarát URL-t. Azonban vannak olyan helyzetek amik esetében ez nem történik meg. Egyik, amikor több termék neve azonos, a másik esetben amikor egy karakter szám felett nem hozza létre a kívánt URL-t.