A WordPress Weblapkészítés útmutatója kezdőknek

Érdekel a Weblapkészítés és most úgy döntöttél, hogy létrehozol egy weboldalt. Hallottad vagy olvastad, hogy a WordPress egy jó platform, és készen állsz arra, hogy belevágj. De hol kezdjed el?

Ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk! Ebben az útmutatóban végigvezetünk egy WordPress-weboldal létrehozásának alapjain. Elmagyarázzuk, mi is az a WordPress, megmutatjuk, hogyan állítsd be a webhelyedet, és megtanítjuk, hogyan használd a WordPress vezérlőpultot.

Kezdjünk tehát neki!

Mi a WordPress?

A WordPress egy tartalomkezelő rendszer (CMS), amely egy olyan platform, amely lehetővé teszi, hogy létrehozza és kezelje a weboldal tartalmát anélkül, hogy tudnia kellene kódolni. Ez egy népszerű választás kisvállalkozók, bloggerek és bárki számára, aki szeretné, hogy saját maga frissíthesse weboldalát.

A WordPress használatának két módja van: telepítheti a szoftvert saját szerverére, vagy igénybe vehet egy olyan tárhelyszolgáltatást, amely WordPress tárhelyet biztosít. Ebben az útmutatóban a WordPress tárhelyszolgáltatással történő használatára fogunk összpontosítani.