Bővítmények hozzáadása a wordpress weboldalhoz

A legtöbb webhely kiegészítők segítségével épül fel. Ezek a kis programok hozzáadják a webhely minden egyes funkcióját. Tehát, ha valaki például egy online áruházat akar nyitni, akkor bizonyos kiegészítőket kell telepítenie, amelyeket kifejezetten erre a célra terveztek. Egyes témák tartalmaznak bővítményeket.

A WordPress-hez hasonlóan a kiegészítők is többféle típusúak. Vannak olyanok, amelyek ingyenesek, és vannak olyanok, amelyek fizetendők. De ne ijedj meg! A legtöbb kiegészítő, amit valaha is telepíteni fogsz, ingyenes lesz.

A WordPress.com-on található összes kiegészítő listája itt található: https://wordpress.com/plugins/

Hogyan telepítsünk WordPress bővítményeket

Tekintsük át a WordPress-bővítmények telepítésének három módját, kezdve a legegyszerűbbel: a bővítménykereső eszköz használatával a WordPress irányítópultján. (Megjegyzés: A bővítményeket az irányítópultról is frissíthetsz.)

Ha bővítményt szeretnél hozzáadni WordPress webhelyéhez az irányítópultról:

1. A WordPress irányítópultján válaszd a Bővítmények > Új hozzáadása lehetőséget .

2. Keress egy bővítményt a jobb felső sarokban található keresősáv segítségével. Számos eredmény fog megjelenni.

3. Miután megtaláltad a bővítményt az eredmények között, kattints a Telepítés most gombra . A bővítmény nevére kattintva további részleteket is megtekinthetsz róla.

4. A beépülő modul használatához aktiválni kell azt. Amikor a telepítés befejeződött (ez általában néhány másodpercet vesz igénybe), kattints az Aktiválás gombra .

Bármelyik beépülő modult a Bővítmények >Telepített bővítmények alatt is aktiválhatod vagy deaktiválhatod .